Het draait echt met kerst niet om die boom

dinsdag 04 december 2018

15 december komt Musicalgroep Besoyen naar de Protestantse kerk in Oisterwijk aan Kerkstraat 64 met de musical ‘Luchtpost, brieven van boven’. Dit mag je niet missen!

De musical vertelt je op een herkenbare wijze het verhaal over familie de Vries en hun zoektocht naar de boodschap van kerst. Door allerlei onbekende en bekende brieven worden zij niet alleen meegevoerd naar de tijd van Jozef en Maria, maar ook naar het front tijdens de Eerste Wereldoorlog. De musical vertelt en zingt liederen verpakt in een verrassend muzikaal jasje met teksten die zijn geschreven door Reinaard Maas en Niek Dekker.

De boodschap van kerst wordt gebracht op een eigentijdse, bijbelgetrouwe en toch laagdrempelige manier. Met scenes die elkaar in een hoog tempo opvolgen, zal er in de 75 minuten durende musical dan ook geen pauze zijn. De musical is geschikt voor alle leeftijden en daarom een perfect uitje voor het hele gezin.

Kortom, deze musical moet u gezien hebben!

Aanvang: 20:00 uur

Zaal open: 19:30 uur

Toegang: vrije entree

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma