Leeskring over vrouwen in de Bijbel

woensdag 19 december 2018

Op de maandagavonden 7, 14, 21 en 28 januari is er een leeskring over Vrouwen in de Bijbel. De avonden worden geleid door ds. Winanda de Vroe.

We gaan ons verdiepen in Maria Magdalena, en als er nog ruimte voor is, ook in andere vrouwen die een belangrijke rol speelden in de eerste christelijke gemeenschappen.

Was Maria Magdalena de vrouw van Jezus? Had Jezus haar de leiding van de kerk toevertrouwd? Is zij het slachtoffer van een geheim complot? Er zijn zoveel meningen over Maria Magdalena dat het steeds moeilijker wordt om onderscheid te maken tussen feit en fictie.

Doe u mee aan deze boeiende ontdekkingsreis naar het vroege christendom?

De avonden beginnen steeds om 19.30 uur in De Voorhof.

U kunt zich aanmelden bij ds. Winanda de Vroe.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer