Leeskring over vrouwen in de Bijbel

woensdag 19 december 2018

Op de maandagavonden 7, 14, 21 en 28 januari is er een leeskring over Vrouwen in de Bijbel. De avonden worden geleid door ds. Winanda de Vroe.

We gaan ons verdiepen in Maria Magdalena, en als er nog ruimte voor is, ook in andere vrouwen die een belangrijke rol speelden in de eerste christelijke gemeenschappen.

Was Maria Magdalena de vrouw van Jezus? Had Jezus haar de leiding van de kerk toevertrouwd? Is zij het slachtoffer van een geheim complot? Er zijn zoveel meningen over Maria Magdalena dat het steeds moeilijker wordt om onderscheid te maken tussen feit en fictie.

Doe u mee aan deze boeiende ontdekkingsreis naar het vroege christendom?

De avonden beginnen steeds om 19.30 uur in De Voorhof.

U kunt zich aanmelden bij ds. Winanda de Vroe.

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma