Lezing prof. Cees den Heyer in Hilvarenbeek

woensdag 26 december 2018

Onze zustergemeente Hilvarenbeek organiseert op woensdag 16 januari om 19.30 uur de jaarlijkse Open Huis-lezing. Gastspreker is Prof. Cees den Heyer. Hij spreekt over het thema ‘Jezus, een mens onder de mensen’.

Deze lezing is gebaseerd op het boek ‘Jezus, een mensenleven’. Dit boek is het reisverslag van een persoonlijke zoektocht. In de loop der jaren heeft Cees den Heyer zich in verschillende publicaties beziggehouden met vragen over de betekenis van het leven en sterven van Jezus. Daarbij is duidelijk geworden dat zijn visie op de man uit Nazareth gaandeweg fundamenteel is veranderd.

Cees den Heyer (1942) was hoogleraar Nieuwe Testament en Bijbelse Theologie aan de Theologische Universiteit Kampen en docent aan het Doopsgezind Seminarium in Amsterdam.

Alle gegevens op een rijtje
Datum: woensdag 16 januari 2019
Plaats: Open Huis van de Protestantse gemeente Hilvarenbeek 
Vrijthof 21a, 5081CB Hilvarenbeek
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren