Samen ontbijten en Hemelvaart vieren

zaterdag 25 mei 2019

Op donderdag 30 mei is het Hemelvaart. Wij vieren dat samen met de gemeentes Hilvarenbeek en Tilburg. Dat doen we met een gezamenlijk ontbijt bij ons in de Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Iedereen is om 09.00 uur van harte welkom om mee te eten. Om 10.15 uur is er een viering waarin ds. Winanda de Vroe voorgaat. Komt u ook?

Als u mee ontbijt, stuur dan even een mailtje naar scriba@pkn-oisterwijk.nl.

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers