Samen ontbijten en Hemelvaart vieren

zaterdag 25 mei 2019

Op donderdag 30 mei is het Hemelvaart. Wij vieren dat samen met de gemeentes Hilvarenbeek en Tilburg. Dat doen we met een gezamenlijk ontbijt bij ons in de Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Iedereen is om 09.00 uur van harte welkom om mee te eten. Om 10.15 uur is er een viering waarin ds. Winanda de Vroe voorgaat. Komt u ook?

Als u mee ontbijt, stuur dan even een mailtje naar scriba@pkn-oisterwijk.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig. Sinds een jaar wonen mijn man en ik tijdelijk in Canada. Maar ook vanuit daar voel ik me betrokken bij ons gemeente en blijf ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag