Collecte Pinksterdienst voor Wensambulance

zondag 02 juni 2019

Ieder mens heeft een laatste wens. Nog een laatste keer het ouderlijk huis zien, naar familie of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat ze aan bed zijn gekluisterd en zittend vervoer niet meer mogelijk is.

Wensambulance Brabant brengt terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plek. 

Ook in onze gemeente hebben mensen fijne ervaringen met de Wensambulance. Daarom willen we de opbrengst van de collecte tijdens de Pinksterviering hiervoor bestemmen.

Barry van Brakel, medewerker van de Wensambulance Brabant, komt in de dienst kort toelichten waar de Wensambulance voor staat. Na afloop van de viering staat er een Wensambulance geparkeerd bij De Rode Lelie, waar u deze kunt bezichtigen. Barry en enkele medewerkers staan klaar om u er alles over te vertellen. 

We hopen op uw gulle gift! Te weinig geld bij u? U kunt uw gift ook overmaken op NL 90 RABO 0106 0579 44 t.n.v. Stichting Wensambulance Brabant.

Lees meer over de Stichting Wensambulance Brabant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Dankbaar ben ik Dominee Radstake en vooral Annette van Cappellen voor de wijze dat zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft Annet een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz