Zomerdag voor senioren van onze gemeente

zondag 02 juni 2019

Op donderdag 1 augustus is het zover: de jaarlijkse zomerdag voor de senioren van onze gemeente. We gaan deze keer op reis met een treintje: de Duinexpres. Een mooie manier van natuur beleven en ervaren.

In comfortabele wagons met een zacht achtergrondmuziekje is het genieten van het natuurschoon in en rondom landgoed Huis ter Heide en de Loonse en Drunense duinen. Met bezoeken aan bossen, heiden en stuifzand met gidsen via de intercom over het gebied. Met de Duinexpres komt u op plaatsen die voor u niet of nauwelijks bekend zijn, en met de auto moeilijk te bereiken zijn.

Het is een educatieve tocht van ongeveer 3 uur, met een tussenstop bij De Rustende Jager. Hier genieten we van een lunch. De dag duurt van 11 uur tot ongeveer 14 uur.

Op zondag 30 juni krijgt u via uw contactpersoon een uitnodiging voor deze dag. Verder informatie over de dag staan op deze uitnodiging.

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma