Barbecue mee op 31 augustus

woensdag 14 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus organiseren we al voor de zesde keer een gezamenlijk barbecue met de gemeentes Hilvarenbeek en Tilburg. Komt u ook? 

De barbecue vindt plaats in de kerktuin van de kerk in Hilvarenbeek, Vrijthof 22.

Er liggen intekenlijsten klaar in de hal van de kerk. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon. De opbrengst van de barbecue is bestemd voor ons gezamenlijk Kerk in Actie-project in Moldavië.

Vorig jaar was het een zeer gezellige bijeenkomst. Een mooi moment om met elkaar terug te blikken op de zomerperiode!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig. Sinds een jaar wonen mijn man en ik tijdelijk in Canada. Maar ook vanuit daar voel ik me betrokken bij ons gemeente en blijf ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag