Barbecue mee op 31 augustus

woensdag 14 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus organiseren we al voor de zesde keer een gezamenlijk barbecue met de gemeentes Hilvarenbeek en Tilburg. Komt u ook?

De barbecue vindt plaats in de kerktuin van de kerk in Hilvarenbeek, Vrijthof 22.

Er liggen intekenlijsten klaar in de hal van de kerk. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon. De opbrengst van de barbecue is bestemd voor ons gezamenlijk Kerk in Actie-project in Moldavië.

Vorig jaar was het een zeer gezellige bijeenkomst. Een mooi moment om met elkaar terug te blikken op de zomerperiode!

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland