Kerstmiddag voor ouderen

donderdag 24 oktober 2019

Op donderdagmiddag 19 december wordt de kerstmiddag voor alle senioren gehouden in de Voorhof en in de kerk.

De werkgroep is samen met onze predikant ds. Winanda de Vroe en kerkelijk werker Lianne van der Wel begonnen met de voorbereidingen.

Programma

De middag begint om 14.30 uur met een gezellig samenzijn. Daarna volgt de kerstviering in de kerk. We sluiten af met een gezamenlijke kerstmaaltijd in de Voorhof.

Uitnodiging

Gemeenteleden vanaf 70 jaar krijgen begin december een persoonlijke uitnodiging via hun contactpersoon.

Noteert u de datum vast in uw agenda?

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland