Kerstmiddag voor ouderen

donderdag 24 oktober 2019

Op donderdagmiddag 19 december wordt de kerstmiddag voor alle senioren gehouden in de Voorhof en in de kerk.

De werkgroep is samen met onze predikant ds. Winanda de Vroe en kerkelijk werker Lianne van der Wel begonnen met de voorbereidingen.

Programma

De middag begint om 14.30 uur met een gezellig samenzijn. Daarna volgt de kerstviering in de kerk. We sluiten af met een gezamenlijke kerstmaaltijd in de Voorhof.

Uitnodiging

Gemeenteleden vanaf 70 jaar krijgen begin december een persoonlijke uitnodiging via hun contactpersoon.

Noteert u de datum vast in uw agenda?

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer