Kerkdienst 26 juli is volgeboekt

vrijdag 24 juli 2020

Inschrijven voor de kerkdienst moet altijd uiterlijk op de donderdag voorafgaand aan de dienst. Maar wie zich daarna nog aanmeldde, kon er meestal nog wel bij. Voor komende zondag 26 juli zijn we echter volgeboekt. Er zijn helaas geen plekken meer beschikbaar.

Gelukkig kunt u de dienst wel via internet meemaken. De dienst wordt rechtstreeks uitgezonden op de homepage van onze website www.pkn-oisterwijk.nl. Ook vindt u de link in de zondagse nieuwsbrief.

Vanaf zondag 26 juli kunt u zich ook weer inschrijven voor de dienst van 2 augustus, wanneer Marieke van Baest voorgaat.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer