Meld u aan voor de kerkdienst van 9 augustus

zaterdag 01 augustus 2020

U kunt zich nu aanmelden voor de kerkdienst van 9 augustus waarin Ds. Bram Grandia voorgaat. Doe dat uiterlijk donderdagavond 6 augustus. Dan hebben we tijd genoeg om de dienst goed en veilig te organiseren. U krijgt op zaterdag een mailtje ter bevestiging.

U meldt zich aan door een mail te sturen naar scriba@pkn-oisterwijk.nl.

Zet in de mail:

• met hoeveel volwassenen u komt;
  • hoeveel kinderen u meeneemt en in welke leeftijdscategorie. Let op: er is in de zomervakantie geen kindernevendienst. Er is wel crèche.

Bent u al vrijwilliger in de dienst?

Als u lector, koster, organist, ambtsdrager, geluidsman bent, koffie zet, crèche of de ontvangst doet, hoeft u zich niet aan te melden. Uw eventuele partner moet dat wel doen!

Lukt het mailen niet?

Bel dan de scriba op 06 – 22 69 10 20. Als er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in. Vertel dat u naar de kerk wil komen en met hoeveel mensen.

Veiligheid

De overheid stelt veel eisen aan bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Dat betekent dat we een aantal afspraken hebben waar we ons aan moet houden:

• U gaat door de ingang van het kerkgebouw naar binnen en door de Voorhof weer naar buiten
  • De koster of een andere vrijwilliger wijst aan waar u mag gaan zitten;
  • We zitten anderhalve meter uit elkaar;
  • We houden de jassen bij ons;
  • Zingen zit er helaas nog even niet in.

Live uitzending

Omdat niet iedereen in de kerk kan zijn, wordt de dienst live uitgezonden via onze website. U kunt de viering ook later op de dag nog terugkijken.

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma