Fiets mee voor het goede doel

woensdag 09 september 2020

De organisatie heeft hard gewerkt: de fietstocht is uitgezet en de fotopuzzel is klaar. Niets let je meer om je aan te melden voor onze fiets/fototocht op zondagmiddag 20 september.  Leuk als je er ook bij bent!

Je kunt tussen 13 uur en 16 uur starten vanaf de kerk. De fietstocht is geschikt voor jong en oud: er is een korte route van ongeveer 12 km en een wat langere route van maximaal 20 km. 

Puzzelen met foto’s
Bij de start krijg je een aantal foto’s mee. Onderweg zoek je waar deze foto’s zijn gemaakt. Wie de meeste foto’s goed heeft, wint een prijs. 

Hoe doe je mee?
Geef je op bij Marieke Traksel. Doe dat door een mailtje te sturen naar barttraksel@gmail.com of bel 013-5282759. Zet in je mail:

  • hoe laat je wil starten. Dan zorgen wij voor een goede spreiding van fietsers over de route. 
  • of je de lange of de korte route fietst.

Opbrengst voor Moldavië
De opbrengst van de fietstocht is voor ons Kerk in Actie-project in Moldavië. Meefietsen kost 5 euro (meer mag ook) per routebeschrijving. Je krijgt de routebeschrijving per e-mail. Maak vervolgens je bijdrage over via deze link of maak je gift over op NL02RABO 0373 7362 66 van de Diaconie Protestantse kerk. Zet in de omschrijving: fiets/fototocht 20 september.

Kun je niet meefietsen maar wil je het project wel steunen?
Heel graag. Stort je bijdrage op bovengenoemd rekeningnummer.

We hopen dat veel van jullie, jong en oud, mee fietsen! Bij slecht weer stellen we de fietstocht uit.

De fiets/fototocht wordt georganiseerd voor Vorming & Toerustig en ZWO: Hans Zaaijer, Winanda de Vroe, Anc Burggraaf, Jantsje Bakkeren, Aede Oostra en Marieke Traksel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag