Bestel de 40dagen-kalender

donderdag 18 februari 2021

Wil je de veertigdagentijd van dag tot dag beleven? Bestel dan de Petrus-veertigdagentijdkalender 2021. Deze kalender daagt je uit tot bezinning in de veertig dagen op weg naar Pasen.

Je kunt deze gratis bestellen via petrus.protestantsekerk.nl. Vul op de pagina je gegevens in en je ontvangt de kalender binnenkort in je brievenbus. Volg je de kalender liever online? Dat kan via petrus.protestantsekerk.nl/veertigdagentijd.

Wil je de kalenders liever via ons (PKN Oisterwijk) ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar: info@familiebakkeren.com.

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma