Een bloemetje voor… een briljanten huwelijk

vrijdag 05 augustus 2022

Op vrijdag 29 juli hebben we weer een bloemetje bezorgd. Dit keer was dat voor de heer en mevrouw Van Vooren. Ze vierden hun BRILJANTEN huwelijksjubileum, oftewel ze zijn 65 jaar getrouwd! Hoe bijzonder is dat…

We werden hartelijk verwelkomd met koffie en taart. Het echtpaar vertelde hoe blij ze zijn dat ze nog van hun eigen huis kunnen genieten. Ook vertelden ze over vroeger. Toen wij weer weg wilden gaan kwamen er twee dochters, van de vier kinderen, hun ouders feliciteren. Eén van de dochters is predikant in België.

Nog even een leuke foto gemaakt van het bijzondere huwelijkskoppel. 65 jaar getrouwd – het blijft bijzonder! 

Robert Griek en Sandra van Triet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag