Een bloemetje voor… een briljanten huwelijk

vrijdag 05 augustus 2022

Op vrijdag 29 juli hebben we weer een bloemetje bezorgd. Dit keer was dat voor de heer en mevrouw Van Vooren. Ze vierden hun BRILJANTEN huwelijksjubileum, oftewel ze zijn 65 jaar getrouwd! Hoe bijzonder is dat…

We werden hartelijk verwelkomd met koffie en taart. Het echtpaar vertelde hoe blij ze zijn dat ze nog van hun eigen huis kunnen genieten. Ook vertelden ze over vroeger. Toen wij weer weg wilden gaan kwamen er twee dochters, van de vier kinderen, hun ouders feliciteren. Eén van de dochters is predikant in België.

Nog even een leuke foto gemaakt van het bijzondere huwelijkskoppel. 65 jaar getrouwd – het blijft bijzonder!

Robert Griek en Sandra van Triet

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma