Kom naar de zomerbarbecue!

zaterdag 06 augustus 2022

Samen eten is altijd gezellig. De Protestantse gemeente Hilvarenbeek organiseert daarom op zaterdag 27 augustus weer de jaarlijkse zomerbarbecue voor iedereen van de gemeentes Oisterwijk, Tilburg en Hilvarenbeek. Kom je ook lekker mee-eten? Je bent van harte welkom!

De barbecue wordt gehouden in de tuin van de Andreaskerk, Vrijthof 22 in Hilvarenbeek. De inloop is vanaf 17 uur. Om 17.30 uur wordt de barbecue aangestoken. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen naar zwo-oisterwijk@hotmail.com.

Tuinstoelen en -tafels gezocht

Hilvarenbeek is ook op zoek naar tuinstoelen en tuintafels die je toch al weg wilde doen. Die kunnen onder meer tijdens de barbecue gebruikt worden. Dus heb je een tuintafel en of stoelen over? Mail dan ook naar zwo-oisterwijk@hotmail.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren