Huwelijk Marjon Brouwer en Frank Brouwers

donderdag 15 september 2022

Op zaterdag 24 september trouwen Marjon Brouwer en Frank Brouwers. Om 14:30 uur wordt hun huwelijk ingezegend in onze kerk door onze predikant Winanda de Vroe. De kerk zal goed gevuld zijn met vrienden en familie van het bruidspaar. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor gemeenteleden.

Wil je er bij zijn? Meld je dan van te voren aan bij hun ceremoniemeester Willemijn Wouters via wouterswillemijn@gmail.com of 06-41941939. Mocht de kerk vol zijn, dan kun je de dienst ook volgen via de livestream op Kerkdienstgemist.nl

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz