Fotoverslag Startzondag

vrijdag 16 september 2022

Wat een mooie startzondag vierden we afgelopen zondag. We stonden stil bij de bruiloft in Kana. Frederique en Jens stapten over van de kinderkerk naar de jeugdkerk. Jan Baan, voorzitter van de kerkenraad, bedankte alle vrijwilligers in de persoon van Sandra en Wil. En er werd wijn geproefd, gespeeld, getrouwd, gekleurd, geluncht en nog veel meer. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Bekijk ze allemaal!

Klik op onderstaande foto om álle foto’s te zien:

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren