Gezocht: Team Kerstboom

woensdag 21 september 2022

De pepernoten liggen alweer in de winkels, dus we mogen ook vast wel een beetje nadenken over de kerstdagen. We zijn namelijk op zoek naar een Team Kerstboom. Welke twee of drie mensen vinden het leuk om in december een kerstboom te kopen en rond 10 december in de kerk te zetten en te versieren? Uiteraard is er budget beschikbaar.

Het is een leuke eenmalige klus die niet al te veel tijd kost en waarvoor ook niet vergaderd hoeft te worden. Wel kun je je creativiteit erin kwijt. Heb je belangstelling? Stuur dan een mailtje naar scriba@pkn-oisterwijk.nl.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer