Wie doet mee met Vorming & Toerusting?

vrijdag 30 september 2022

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die onze Taakgroep Vorming en Toerusting voor de duur van een jaar willen versterken. De Taakroep probeert om naast de zondagse erediensten activiteiten aan te bieden voor de gemeente en andere belangstellenden om bezig te zijn met geloof en samenleving. We willen een aansprekende en aanspreekbare gemeente zijn waar iedereen welkom is. Door ontmoetingen tijdens de activiteiten en de gesprekken die zo ontstaan, hopen we hieraan bij te dragen.

Dit jaar is het thema: ‘Aan tafel! Van maaltijd van de Heer naar tafel van verbinding’. Een leuk thema waar je veel kanten mee op kunt. Maar ook de landelijke kerk draagt allerlei voorbeelden aan waar je gebruik van zou kunnen maken. Gespreksthema’s, theater, kookworkshops, enz. Voor jong én oud!

Doe je mee?

Wie heeft er zin om dit jaar een mooi programma mee te bedenken en te organiseren? Jong en oud is welkom! Voor meer informatie of je aan te melden kun je terecht bij Winanda de Vroe (wdevroe@pkn-oisterwijk.nl), Jantsje Bakkeren (info@familiebakkeren.nl) of Wini Zaaijer (winizaaijer@hotmail.com).

Het jaarthema is ‘Aan Tafel!’

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland