Oogstdienst: zaaien, maaien, oogsten

donderdag 10 november 2022

“Zaaien, maaien, oogsten, dank de Allerhoogste, door te delen met elkaar wat Hij aanbiedt, ieder jaar.” Dat lied zongen we tijdens de oogstdienst van 6 november. Een dag om te danken voor het goede dat ons steeds weer gegeven wordt. Bij de oogstdienst hoort ook altijd onze oogstmarkt, waarin we onze oogst verkopen voor een goed doel. 

De gemeenteleden hadden weer heerlijke groenten en fruit uit eigen moestuin meegenomen. De kinderen hadden lekkere cupcakes gebakken. En wie de zondag extra mooi wilde vieren, kon zijn of haar nagels laten lakken. 

Kinderen van het AZC

De opbrengst van de oogstmarkt is maar liefst 585 euro. Een prachtig bedrag dat bestemd is voor de kinderen van het AZC Oisterwijk.

> Bekijk hier de foto’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma