Hemelvaart in Hilvarenbeek

vrijdag 28 april 2023

Donderdag 18 mei is het Hemelvaartsdag, en dat vieren we traditiegetrouw samen met de gemeentes Tilburg en Hilvarenbeek. Dit jaar is de viering in Hilvarenbeek. En het wordt een heel bijzondere viering die is voorbereid door pioniersplek Vita in Tilburg. Onze gemeente ondersteunt deze pioniersplek. Leuk dus om nu ook ‘in het echt’ kennis met ze te maken!

Die dienst begint om 10.00 uur in de Andreaskerk, Vrijthof 22 in Hilvarenbeek. Het thema is ‘Sporen van God herkennen in je dagelijks leven’. 

Ontbijt

Voorafgaand is er om 09.00 uur een gezellig gezamenlijk ontbijt. Ontbijt je mee? Schrijf je dan in op de lijst op de tafel in de van de kerk. Je kunt ook mailen scriba@pkn-oisterwijk.nl. Wil je wel naar de viering of het ontbijt komen, maar heb je geen vervoer? Ook dan kun je mailen naar de scriba.

Vorig jaar was het Hemelvaartsontbijt in Oisterwijk – dit jaar in Hilvarenbeek. Kom je ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers