Gebed voor onderweg

donderdag 04 mei 2023

Afgelopen zondag ging ds. Mattijs Jonker uit Arnhem bij ons voor. Als slotlied had hij een lied gekozen dat we helaas nog niet kenden, want het is een prachtig lied: een gebed voor onderweg van Andries Govaert op muziek van Rien den Arend. Je kunt het lied hier beluisteren.

Dat je de weg mag gaan die je goed doet,
dat je opstaat wanneer je valt,
dat je mens mag worden in Gods ogen
en die van anderen.
Weet dat de aarde je draagt,
dat je gaat in het licht
en de wind je omgeeft.
Dat je de vruchten van je leven proeft
en gaat in vrede.

(beeld Corja Bekius) 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag