‘Thema in de Tent’ gaat weer van start

donderdag 04 mei 2023

Het initiatief startte in coronatijd, maar bleek ook daarna een succes. Daarom starten we dit jaar weer met een nieuwe reeks ‘Thema in de Tent’-bijeenkomsten. De eerste vindt plaats op vrijdag 12 mei om 10.30 uur. Kom je ook?

Als thema komen  Karin en Eric Rentmeester deze ochtend vertellen over  hun initiatief  ‘de Aanschuiftafel’. En het leuke is dat wie dat wil op dinsdagmiddag 6 juni zelf mee kan doen aan de Aanschuiftafel, als vervolg op deze ochtend. (Maar dat is geen verplichting natuurlijk.) Na het verhaal van Karin en Eric kunnen we erover doorpraten en elkaar verder ontmoeten. Rond 12 uur maken we de Tent weer leeg.

Meld je aan

Kom gezellig langs op 12 mei in de tent in de binnentuin van de Voorhof. Je bent van harte welkom! Het is wel handig als we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Geef je daarom even op per mail via omziennaarelkaar@pkn-oisterwijk.nl of mondeling/telefonisch bij Lianne van der Wel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz