Dienbladen maken voor Libanon

donderdag 18 mei 2023

Zin in een creatieve dag? Op donderdag 22 juni ben je in de Voorhof van harte uitgenodigd om dienbladen te maken met Ingeborg Schröder. Door middel van decoupage versier je je eigen dienblad, met de mooiste patronen en motieven.

De dag start om 10.15 uur en duurt tot ongeveer 16 uur. Voor een eenvoudige lunch wordt gezorgd.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 45 euro. 10 euro hiervan gaat naar het Kerk in Actieproject Manara in Libanon. De overige kosten zijn voor lunch, materiaal en begeleiding.

Doe je mee?

Wil je meedoen aan deze workshop, neem dan vóór 8 juni contact met ons op 06-21656126 (telefoonnummer Marieke). Aan de workshop kunnen ongeveer 12 mensen meedoen.

Jantsje Bakkeren, Hans Zaaijer, Jan Marcelis en Marieke Traksel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag