Pinksteren: vonk van hoop!

donderdag 18 mei 2023

Op zondag 28 mei om 11.00 uur vieren we het Pinksterfeest op een prachtige plek: in het Natuurtheater in Oisterwijk. In die groene omgeving kun je heel goed ervaren hoe God ons blijft steunen, ook al is Hij opgestegen ten hemel. Zelfs voor jonge kinderen wordt het duidelijk dat Hij ons blijft helpen!

Er is een groepje mensen, begeleid door piano en trompet, dat ons ondersteunt bij het zingen van mooie liederen. Een vertrouwde groep mensen heeft de oecumenische viering voorbereid en heeft deze keer weer een ander accent gelegd. Het thema is dit jaar: Vonk van hoop!

Collecte

De collecte is dit jaar voor de Voedselbank, zodat we mensen dichtbij kunnen helpen. Bij slecht weer ontmoeten we u graag in de Joanneskerk. En mocht je wegens vervoersproblemen niet naar de dienst kunnen komen, dan kunt je contact opnemen met de diaconie.

Iedereen is van harte uitgenodigd! We hopen je te zien!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz