Thema in de Tent over reclassering

donderdag 18 mei 2023

Op 12 mei vond de eerste Thema in de Tent-bijeenkomst plaats. Jammer genoeg konden we vanwege het wisselvallige weer niet in de tent zitten. Maar in de huiskamer hadden we een goed gesprek met Karin en Eric Rentmeester over het Oisterwijkse initiatief ‘De Aanschuiftafel’. 

Hopelijk kunnen we op dinsdag 23 mei wel weer in de tent op de binnenplaats van de Voorhof zitten. Dan is er om 15.00 uur weer een gezellig samenzijn, met aan het begin van de bijeenkomst een inleiding op een thema. Er is thee en koffie mét iets lekker! We sluiten af om 16.30 uur.

Thema reclassering

Dit keer is het thema: reclassering. Joop Vlottes vertelt over zijn werkzame leven bij de reclassering en over het 200-jarig jubileum van de reclassering in Nederland.

Kom je ook?

Meld je dan snel aan bij omziennaarelkaar@pkn-oisterwijk.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma