Bakkers gezocht!

vrijdag 26 mei 2023

Wij zoeken taartenbakkers! Op zondag 11 juni willen we namelijk graag aandacht schenken aan ons Kerk in Actie-project jongerencentrum Manara, gelegen in een overbevolkte wijk in Beiroet in Libanon. Dat doen we door middel van een collecte in de dienst en na de dienst een taartverkoop.

Met de opbrengst kan Manara kwetsbare jongeren en Syrische vluchtelingen hulp bieden. Dat doen ze onder meer door het aanbieden van een vakopleiding, traumaverwerking en huiswerkbegeleiding.

Bak een taart

Wij zijn op zoek naar een aantal bakkers die ons kunnen helpen met het bakken van taart. Wij verkopen deze lekkernij bij ons zondagse kopje koffie of thee. Wilt je ons helpen, neem dan contact met ons op. Dat kan persoonlijk, via de mail (ZWO-Oisterwijk@hotmail.com) of telefonisch 06-21656126 (Marieke).

We horen graag van je!

Hans Zaaijer, Jantsje Bakkeren, Jan Marcelis en Marieke Traksel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland