Bak een taart voor Libanon!

vrijdag 02 juni 2023

Voor zondag 11 juni zoeken we nog mensen die een taart willen bakken. Die zondag collecteren we namelijk voor ons Kerk in Actie-project jongerencentrum Manara in Beiroet. Na de dienst kun je een stukje taart kopen voor bij de koffie. De opbrengst daarvan is ook voor ons project. Daarom zoeken we taartenbakkers.

Wilt je ons helpen, neem dan contact met ons op. Dat kan persoonlijk door één van ons aan te spreken, via de mail (ZWO-Oisterwijk@hotmail.com) of telefonisch 06-21656126 (Marieke).

Met de opbrengst van de actie kan Manara kwetsbare jongeren en Syrische vluchtelingen hulp bieden. Dat doen ze onder meer door het aanbieden van een vakopleiding, traumaverwerking en huiswerkbegeleiding.

Hans Zaaijer, Jantsje Bakkeren, Jan Marcelis en Marieke Traksel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren