Bak een taart voor Libanon!

vrijdag 02 juni 2023

Voor zondag 11 juni zoeken we nog mensen die een taart willen bakken. Die zondag collecteren we namelijk voor ons Kerk in Actie-project jongerencentrum Manara in Beiroet. Na de dienst kun je een stukje taart kopen voor bij de koffie. De opbrengst daarvan is ook voor ons project. Daarom zoeken we taartenbakkers.

Wilt je ons helpen, neem dan contact met ons op. Dat kan persoonlijk door één van ons aan te spreken, via de mail (ZWO-Oisterwijk@hotmail.com) of telefonisch 06-21656126 (Marieke).

Met de opbrengst van de actie kan Manara kwetsbare jongeren en Syrische vluchtelingen hulp bieden. Dat doen ze onder meer door het aanbieden van een vakopleiding, traumaverwerking en huiswerkbegeleiding.

Hans Zaaijer, Jantsje Bakkeren, Jan Marcelis en Marieke Traksel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag