Startzondag: Ga mee!

donderdag 07 september 2023

Het jaarthema ‘Ga mee!’ roept ons op mee te gaan. ‘Ga mee naar buiten’, ‘Ga mee bidden’, ‘Ga mee zingen’ of ‘Ga mee naar kring’, zomaar wat mogelijkheden om het jaarthema handen en voeten te geven.

Het geeft ons ook een uitdaging om naar buiten te treden en contact te leggen met mensen buiten de kerk of van andere kerken. Gedurende dit jaar komt het jaarthema terug bij bijvoorbeeld bepaalde vieringen en bij Sirkelslag, zo ook bij de Startzondag op 17 september.

Ga mee naar…

Op 17 september is het Startzondag en dit jaar gaan we weg. We hebben gekozen voor een activiteit die voor jong en oud mogelijk is. Om 10:15 vertrekken we vanaf de kerk via een mooie route naar De Waterhoef. In De Waterhoef hebben we met elkaar een viering. Aansluitend staat er een heerlijke lunch op ons te wachten en om 13:00 uur sluiten we deze startzondag in De Waterhoef af.

Vervoer

Vanaf de kerk is het ongeveer 15-20 minuten lopen en voor diegene die liever fietsen, is dat ook mogelijk. Voor diegene waarvoor lopen of fietsen niet mogelijk is, wordt vervoer geregeld. Wilt u gebruik maken van de auto, dan kunt u dit aangeven bij Jantsje Bakkeren via info@familiebakkeren.nl.

Meer informatie

Volgende week in de nieuwsbrief meer informatie. Belangrijkste voor nu is dat we een viering hebben op een externe locatie met aansluitend een lunch, waardoor we bij de Waterhoef afsluiten om 13:00 uur.

De startzondag-werkgroep:
Mieke Santegoets, ds Winanda de Vroe en Dorien Kleine Rammelkamp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer