Gemeenteavond

dinsdag 01 november, 2022
Locatie:Kerk/Voorhof
Tijd:19:30

Op dinsdagavond 1 november ben je van harte welkom op de gemeenteavond. Ben je er ook bij? Er komen belangrijke onderwerpen aan bod, waarbij het goed is als zoveel mogelijk gemeenteleden daar ook hun licht over laten schijnen.

Het programma ziet er als volgt uit:

• We beginnen stipt om 19.30 uur. Ds. Winanda de Vroe opent de avond
  • 19.40 uur: Korte toelichting over het plan voor nieuwe kerkstoelen
  • 19.55 uur: Presentatie over de Bestuurlijke samenwerking met Hilvarenbeek
  • 20.10 uur: Presentatie over de renovatie van de diaconiehuisjes

Let op: na elke inleiding kunnen er alleen korte verhelderende vragen worden gesteld. Na de pauze is er ruimte voor vragen en discussie.

• 20.30 u: korte pauze met koffie en thee
  • 20.45 u: Vragen en paneldiscussie onder leiding van voorzitter Jan Baan
  • 21.30 u: Ds. Winanda de Vroe sluit de avond

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma