Kerk op Schoot

zondag 19 mei, 2019
Locatie:Kerk
Tijd:12:00

Een sprankelende, belevingsgerichte dienst voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens deze diensten beleven baby’s, peuters én hun (groot)ouders/verzorgers een Bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Met deze vieringen maken jonge kinderen (én hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders elkaar op een informele manier ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op kerkopschoot.nl.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig. Sinds een jaar wonen mijn man en ik tijdelijk in Canada. Maar ook vanuit daar voel ik me betrokken bij ons gemeente en blijf ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag