zondag 22 december, 2019
Locatie:Kerk
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe.

Het is vierde advent: de periode waarin we ons voorbereiden op het kerstfeest. Ons adventsproject ‘God maakt een nieuw begin’ gaat deze zondag over de geboorte van Johannes. De mensen om Elisabeth en Zacharias heen zijn blij met de geboorte van Johannes, maar ze zijn ook verbaasd dat hij niet de naam van zijn vader krijgt. Zacharias kan na de geboorte van Johannes weer praten, en hij zingt een lied om God te bedanken. Het is duidelijk dat God een bijzonder plan met Johannes heeft: hij bereidt de mensen voor op het licht dat God naar de mensen stuurt.

De collectes zijn voor de Rudolph Stichting en voor het werk van onze kerk.

Er is kindernevendienst en crèche.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig. Sinds een jaar wonen mijn man en ik tijdelijk in Canada. Maar ook vanuit daar voel ik me betrokken bij ons gemeente en blijf ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag