zondag 16 februari, 2020
Locatie:Kerk
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe

Het is vandaag een bijzondere dienst, want we nemen afscheid van een ouderling en er worden twee ouderlingen bevestigd.

Op het leesrooster staat Exodus 2:1-10. De farao van Egypte heeft bevolen dat alle Hebreeuwse jongetjes in de rivier gegooid moeten worden. Mirjam legt haar broertje in een biezen mandje tussen het riet bij de rivier. De dochter van de farao vindt het jongetje, laat hem voeden, neemt hem mee naar het paleis en noemt hem Mozes.

De collectes zijn voor de diaconie en voor het werk van onze kerk: speciaal voor Kerk op Schoot.

Er is jeugdkerk, kindernevendienst en crèche.

Dankbaar ben ik Dominee Radstake en vooral Annette van Cappellen voor de wijze dat zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft Annet een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz