zondag 16 augustus, 2020
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Willemien Roobol uit Nieuwe Niekerk.

De eerste collecte is voor UAF. UAF ondersteunt en begeleidt jaarlijks zo’n vierduizend gevluchte studenten en professionals. Lees meer. De tweede collecte is voor het werk van onze kerk.

Er is geen kindernevendienst. Wel is er voor de kinderen pakketje met verhalen en puzzels waarmee ze zelf aan de slag kunnen tijdens de dienst. Er is wel crèche voor de allerkleinsten.

Let op: u moet zich aanmelden voor deze dienst. Mail voor meer informatie naar scriba@pkn-oisterwijk.nl.

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts