zondag 13 september, 2020
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Let op: u moet zich aanmelden voor deze dienst. Mail voor meer informatie naar scriba@pkn-oisterwijk.nl.

Voorganger is ds. Stef Jumelet. Er is kinderkerk en crèche.

De eerste collecte is voor de Diaconie
Maak uw bijdrage over via Samen Goed Doen óf maak uw gift over op: NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk. Zet in de omschrijving: 13 september

De tweede collecte is voor de landelijke kerk, speciaal voor de JOP – Kliederkerk.
Ook hiervoor kunt u gebruik maken van Samen Goed Doen of uw gift overmaken op: NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk. Zet in de omschrijving: JOP Kliederkerk

> Bekijk de dienst online

> Download hier de liturgie

U kunt inloggen vanaf ongeveer 10 minuten voordat de dienst begint.

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers