zondag 27 september, 2020
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. W. van de Wouw. Er is kinderkerk en crèche.

De eerste collecte is voor de Diaconie
Maak uw bijdrage over via Samen Goed Doen óf maak uw gift over op: NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk. Zet in de omschrijving: Collecte 27 september

De tweede collecte is voor de landelijke kerk: Vredeswerk
Ook hiervoor kunt u gebruik maken van Samen Goed Doen of uw gift overmaken op: NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk. Zet in de omschrijving:Vredeswerk

>Bekijk de dienst online via onze eigen website

U kunt inloggen vanaf ongeveer 10 minuten voordat de dienst begint.

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts