Kerkdienst

zondag 08 augustus, 2021
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is Mattijs Jonker.

Voor deze dienst moet je je aanmelden. Doe dat door een mail te sturen naar reserveren@pkn-oisterwijk.nl. Zet in de mail met hoeveel volwassenen je komt, hoeveel kinderen je meeneemt en in welke leeftijdscategorie. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag om 18:00 uur.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

> Open hier de liturgie van 8 augustus 2021

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor de Diaconie. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘8 augustus’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘8 augustus’.

« Agendaoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz