zondag 19 september, 2021
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe. We vieren het Heilig Avondmaal.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Zet wijn en brood klaar als je het avondmaal thuis wilt meevieren.

Open hier de liturgie van 19 september 2021

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor de kerken in Syrië. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘Bouw Syrië weer op’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘19 september’.

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren