zondag 26 juni, 2022
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is dr. Rieke Mes.

Je kunt ook meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open de liturgie van 26 juni 2022

Collecte
De eerste collecte is bestemd voor  het binnenlandsdiaconaat van Kerk in Actie. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘Kerk in Actie’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘16 juni’.

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland