zondag 21 augustus, 2022
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is pastor Lianne van der Wel.

Je kunt ook meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open de liturgie van 21 augustus 2022

Let op: In de zomer is er geen kinderkerk en geen crèche. Voor de kinderen is er wel een zomer-doe-boek, zodat ze tijdens de dienst kunnen kleuren, puzzelen en lezen.

Collecte
De eerste collecte is bestemd voor de diaconie. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘21 augustus’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘21 augustus’.

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland