zondag 27 november, 2022
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Marja van den Beld uit Vught.

Vandaag begint de advent: de voorbereiding op het kerstfeest. We leven toe naar het feest van de geboorte van Jezus.

Je kunt ook meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open de liturgie van 27 november 2022

De eerste collecte is bestemd voor ons Kerk in Actie-project voor Moldavië. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘Moldavië’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘27 november’.

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz