Kerkdienst – familieviering

zondag 12 februari, 2023
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe.

Het is vandaag een familieviering met als thema de weduwe van Sarefat uit 1 Koningen 17:8-24.

Ga je met ons mee op ontdekkingstocht? Een familieviering is een viering waarbij er diverse activiteiten zijn voor jong en oud. Door te ‘doen’ gaan we aan de slag met een Bijbels verhaal en ontdekken we wat het voor ons leven kan betekenen.

Kiezen tussen gezond eten of een douche; tussen de verwarming aan of nieuwe kleren: steeds meer mensen in Nederland leven in armoede en dat kan je leven beïnvloeden. Ieder mens telt! Tijdens deze familieviering staat een verhaal centraal van iemand die arm is en toch deel van wat ze heeft. En… er is genoeg! Hoe ga jij om met je geld en de spullen die je hebt? Na de dienst is er een Brabantse koffietafel.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open de liturgie van 12 februari 2023 

« Agendaoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren