Kerkdienst: Oogstdienst

zondag 07 november, 2021
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe. Het is vandaag oogstdienst: we mogen dankbaar zijn voor onze oogst!

Neem je ook iets mee voor de Oogstmarkt na afloop van de Oogstdienst? Dit kan zijn: groente, fruit, jam, zelfgemaakte koekjes, cake of taart, zelfgemaakte soep, hapjes, knutsels, kaarten of sieraden, of iets anders. Tijdens de oogstmarkt kun je ook je nagels laten lakken, cupcakes versieren of spelletjes doen. Je mag ook alleen naar de Oogstmarkt komen (na de kerkdienst) of een bijdrage overmaken op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘Kersttas’. De opbrengst is bestemd voor de  actie Kersttas voor de vluchtelingen van het AZC in Oisterwijk.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open hier de liturgie van 7 november 2021

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor de Diaconie Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘7 november’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk, speciaal voor het ouderenpastoraat. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘7 november’.

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts