O’Café

zondag 11 april, 2021
Locatie:Online
Tijd:20:00

Welkom in het online O’café. Iedereen in de leeftijd van 20 tot (ongeveer) 35 jaar is van harte welkom om in een gezellige en ongedwongen sfeer te praten en discussiëren over allerhande levensthema’s en geloofszaken. Aanmelden of eerst meer weten? Mail naar jeugdwerk@pkn-oisterwijk.nl.

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers