Sirkerslag kids

vrijdag 15 november, 2019
Locatie:De Rotonde
Tijd:18:30-21:00

Sirkelslag Kids is een avond vol spanning en lol, waar creativiteit, snelheid, behendigheid en slimheid gevraagd wordt, maar vooral ook: teamwork! Tijdens deze avond strijden honderden kindergroepen uit kerken in het hele land tegen elkaar in een interactief spel.

Dus: ben je tussen de 8 en 12 jaar en heb je zin in een avond vol spel en spanning, meld je dan aan bij oomsjudith@gmail.com of of de intekenlijst in de kindernevendienstruimte. En hoe meer kinderen, hoe leuker, dus vraag gerust je vrienden mee!

We beginnen om 18.30 uur met frietjes eten en om 19.30 begint het spel.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig. Sinds een jaar wonen mijn man en ik tijdelijk in Canada. Maar ook vanuit daar voel ik me betrokken bij ons gemeente en blijf ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag