Sirkerslag kids

vrijdag 15 november, 2019
Locatie:De Rotonde
Tijd:18:30-21:00

Sirkelslag Kids is een avond vol spanning en lol, waar creativiteit, snelheid, behendigheid en slimheid gevraagd wordt, maar vooral ook: teamwork! Tijdens deze avond strijden honderden kindergroepen uit kerken in het hele land tegen elkaar in een interactief spel.

Dus: ben je tussen de 8 en 12 jaar en heb je zin in een avond vol spel en spanning, meld je dan aan bij oomsjudith@gmail.com of of de intekenlijst in de kindernevendienstruimte. En hoe meer kinderen, hoe leuker, dus vraag gerust je vrienden mee!

We beginnen om 18.30 uur met frietjes eten en om 19.30 begint het spel.

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma