Thema in de Tent

dinsdag 28 juni, 2022
Locatie:Binnenplaats kerk
Tijd:14.30 -16.00

Het thema is dit keer: ‘Joden in Oisterwijk’. Kees Welmers vertelt over een vergeten joodse gemeenschap in Oisterwijk met een eigen kerk.

We hebben een gezellig samenzijn, met na het eerste kopje koffie of thee de inleiding op het thema. Daarna is er de mogelijkheid om hier met elkaar over door te praten onder het genot van een tweede kopje koffie of thee en wat lekkers. Om de kosten te dekken wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Iedereen is welkom! In verband met de organisatie wel graag even opgeven via omziennaarelkaar@pkn-oisterwijk.nl of telefonisch via Ivon Withaar, telefoon 06 – 21 68 67 76.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer