Zomerbarbecue

zaterdag 27 augustus, 2022
Locatie:Andreaskerk, Hilvarenbeek
Tijd:17:00

De Protestantse gemeentes Hilvarenbeek organiseert weer de jaarlijkse zomerbarbecue. Kom je ook lekker mee-eten? Het samen eten is erg gezellig en we zijn van harte welkom.

De inloop is vanaf 17 uur. Om 17.30 uur wordt de barbecue aangestoken. Aanmelden kan door een mail te sturen naar zwo-oisterwijk@hotmail.com.

Tuinstoelen en -tafels gezocht

Hilvarenbeek is ook op zoek naar tuinstoelen en tuintafels die je toch al weg wilde doen. Die kunnen onder meer tijdens de barbecue gebruikt worden. Dus heb je een tuintafel en of stoelen over? Mail dan ook naar zwo-oisterwijk@hotmail.com.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag