Elkaar nabij

Elkaar nabij is een werkgroep die begeleiding geeft bij verlies en rouw. In Berkel, Enschot, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout is een plaatselijke groep Elkaar Nabij actief. Vrijwilligers van deze groep geven ondersteuning en begeleiding aan nabestaanden door middel van individuele gesprekken. Iedere plaatselijke groep is met één à twee leden vertegenwoordigd in de regionale stuurgroep. Kijk voor meer informatie op www.elkaarnabij.nl.

Meer informatie: www.elkaarnabij.nl of voor de plaatselijke werkgroep: Victoire Geerts, tel. 013-5332963, textax@hetnet.nl

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts