Elkaar nabij

Elkaar nabij is een werkgroep die begeleiding geeft bij verlies en rouw. In Berkel, Enschot, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout is een plaatselijke groep Elkaar Nabij actief. Vrijwilligers van deze groep geven ondersteuning en begeleiding aan nabestaanden door middel van individuele gesprekken. Iedere plaatselijke groep is met één à twee leden vertegenwoordigd in de regionale stuurgroep. Kijk voor meer informatie op www.elkaarnabij.nl.

Meer informatie: www.elkaarnabij.nl of voor de plaatselijke werkgroep: Victoire Geerts, tel. 013-5332963, textax@hetnet.nl

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen (al weer 18 jaar) voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij “meelevend” zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer