Elkaar nabij

Elkaar nabij is een werkgroep die begeleiding geeft bij verlies en rouw. In Berkel, Enschot, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout is een plaatselijke groep Elkaar Nabij actief. Vrijwilligers van deze groep geven ondersteuning en begeleiding aan nabestaanden door middel van individuele gesprekken. Iedere plaatselijke groep is met één à twee leden vertegenwoordigd in de regionale stuurgroep. Kijk voor meer informatie op www.elkaarnabij.nl.

Meer informatie: www.elkaarnabij.nl of voor de plaatselijke werkgroep: Victoire Geerts, tel. 013-5332963, textax@hetnet.nl

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers