Elkaar nabij

Elkaar nabij is een werkgroep die begeleiding geeft bij verlies en rouw. In Berkel, Enschot, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout is een plaatselijke groep Elkaar Nabij actief. Vrijwilligers van deze groep geven ondersteuning en begeleiding aan nabestaanden door middel van individuele gesprekken. Iedere plaatselijke groep is met één à twee leden vertegenwoordigd in de regionale stuurgroep. Kijk voor meer informatie op www.elkaarnabij.nl.

Meer informatie: www.elkaarnabij.nl of voor de plaatselijke werkgroep: Victoire Geerts, tel. 013-5332963, textax@hetnet.nl

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma