Talenten helpen

Talenten helpen!

startzondag-2016

Ieder mens heeft talenten meegekregen en deze in zijn leven verder ontwikkeld.   Deel je talenten met de mensen om je heen, binnen en buiten de kerk, mensen die je misschien nodig hebben. Maar gebruik ook de talenten van een ander als dat nodig is. Deel je leven is elkaar helpen waar nodig en samen de wereld een stukje leefbaarder maken.

Op bijgaande overzicht (Bekijk hier het overzicht) ziet u wie over welke talenten beschikt. Wilt u gebruik maken van een talent van iemand neem dan even contact op met de diaconie .

Aede Oostra, diaken
telefoon: 013-5335005
e-mail: a.e.oostra@home.nl

Jantsje Bakkeren, diaken
telefoon: 013-5217296
e-mail:  info@familiebakkeren.nl

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer