Talenten helpen

Talenten helpen!

startzondag-2016

Ieder mens heeft talenten meegekregen en deze in zijn leven verder ontwikkeld.   Deel je talenten met de mensen om je heen, binnen en buiten de kerk, mensen die je misschien nodig hebben. Maar gebruik ook de talenten van een ander als dat nodig is. Deel je leven is elkaar helpen waar nodig en samen de wereld een stukje leefbaarder maken.

Op bijgaande overzicht (Bekijk hier het overzicht) ziet u wie over welke talenten beschikt. Wilt u gebruik maken van een talent van iemand neem dan even contact op met de diaconie .

Aede Oostra, diaken
telefoon: 013-5335005
e-mail: a.e.oostra@home.nl

Jantsje Bakkeren, diaken
telefoon: 013-5217296
e-mail:  info@familiebakkeren.nl

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers