Talenten helpen

Talenten helpen!

startzondag-2016

Ieder mens heeft talenten meegekregen en deze in zijn leven verder ontwikkeld.   Deel je talenten met de mensen om je heen, binnen en buiten de kerk, mensen die je misschien nodig hebben. Maar gebruik ook de talenten van een ander als dat nodig is. Deel je leven is elkaar helpen waar nodig en samen de wereld een stukje leefbaarder maken.

Op bijgaande overzicht (Bekijk hier het overzicht) ziet u wie over welke talenten beschikt. Wilt u gebruik maken van een talent van iemand neem dan even contact op met de diaconie .

Aede Oostra, diaken
telefoon: 013-5335005
e-mail: a.e.oostra@home.nl

Jantsje Bakkeren, diaken
telefoon: 013-5217296
e-mail:  info@familiebakkeren.nl

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig, waaronder de ledenadministratie. Het is altijd weer leuk als ik een (nieuw) gezicht kan plaatsen bij een naam die ik in de administratie tegengekomen ben.

Gerda van der Gaag