Talenten helpen

Talenten helpen!

startzondag-2016

Ieder mens heeft talenten meegekregen en deze in zijn leven verder ontwikkeld.   Deel je talenten met de mensen om je heen, binnen en buiten de kerk, mensen die je misschien nodig hebben. Maar gebruik ook de talenten van een ander als dat nodig is. Deel je leven is elkaar helpen waar nodig en samen de wereld een stukje leefbaarder maken.

Op bijgaande overzicht (Bekijk hier het overzicht) ziet u wie over welke talenten beschikt. Wilt u gebruik maken van een talent van iemand neem dan even contact op met de diaconie .

Aede Oostra, diaken
telefoon: 013-5335005
e-mail: a.e.oostra@home.nl

Jantsje Bakkeren, diaken
telefoon: 013-5217296
e-mail:  info@familiebakkeren.nl

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts