Talenten helpen

Talenten helpen!

startzondag-2016

Ieder mens heeft talenten meegekregen en deze in zijn leven verder ontwikkeld.   Deel je talenten met de mensen om je heen, binnen en buiten de kerk, mensen die je misschien nodig hebben. Maar gebruik ook de talenten van een ander als dat nodig is. Deel je leven is elkaar helpen waar nodig en samen de wereld een stukje leefbaarder maken.

Op bijgaande overzicht (Bekijk hier het overzicht) ziet u wie over welke talenten beschikt. Wilt u gebruik maken van een talent van iemand neem dan even contact op met de diaconie .

Aede Oostra, diaken
telefoon: 013-5335005
e-mail: a.e.oostra@home.nl

Jantsje Bakkeren, diaken
telefoon: 013-5217296
e-mail:  info@familiebakkeren.nl

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland