Een monument voor een event

Veel Oisterwijkers kennen het kleine Protestantse kerkje in de Kerkstraat wel. Op zondag kun je er naar de kerk, maar wist je dat de Stichting Lodewijkskerkje hier ook concerten en lezingen organiseert. In de agenda zie je wat er de komende tijd te doen is.

Zelf iets organiseren?

Dat kan ook. Het Lodewijkskerkje is een sfeervolle plek om een muzikaal familiefeest, toneelavond of boekpresentatie te organiseren.  Voor een hapje en drankje, kun je terecht in de Voorhof. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunst, cultuur, muziek en maatschappij

Voor een activiteit die hier onder valt, geldt een huurprijs 150 Euro per dagdeel.

Voor kerkelijke begrafenissen en huwelijken geldt een ander (commerciëler) tarief. Daarvoor graag contact opnemen met Kees Welmers.

Het kerkje heeft maximaal 100 zitplaatsen. De ruimte kan naar wens worden ingedeeld. De huurkosten zijn 150 Euro per dagdeel.

Vriend worden?