Lees het na …. 3 buitenlanders in onze geschiedenis

zaterdag 02 december 2017

Tijdens de, in geheel Brabant georganiseerde, Openkerkendag heeft Arend Huitzing in het Lodewijkskerkje een lezing gegeven met als titel “Overwacht in Nederland – Drie buitenlanders in onze geschiedenis”.

Arend Huitzing

Was u niet in de gelegenheid deze bij te wonen of wilt u het nog eens nalezen? Onderstaand vind een link naar de tekst van de lezing en de bijbehorende presentatie met de beelden.

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman